Professionele Elektrische de Ventilatorfabrikant van China - JADAPOWA

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

SHUNDE JUNDE ELECTRIC APPLIANCES TECHNOLOGY CO.,LTD.

Certificaat
Van goede kwaliteit Elektrische Tribuneventilator voor verkoop
Van goede kwaliteit Elektrische Tribuneventilator voor verkoop
_het een charmeren weinig ventilator dat gaan zo goed met de rustiek decor in ons logeerkamer. _Ik houden het!

—— Dal Heine

Stevig gebouwd duren, niet in een jaar uiteenvallen. Dit één is een bewaarder! Vlotte en stille verrichting. Komt volledig geassembleerd, gebruiksklaar!

—— Rick Mattson

Esthetics van de ventilator is groot. _het een zeer aantrekkelijk retro ventilator. Perfectioneer voor een bureau en lijstgebruik!

—— Katherine Caylor

Grote ventilator. _uitstekend beroep en goed kwaliteit in termen van hoe HET werken. De drie snelheden zijn efficiënt bij het bereiken van subtiele luchtstroom met minimaal lawaai.

—— Cori Tadrus

Ik ben online Chatten Nu

SHUNDE JUNDE ELECTRIC APPLIANCES TECHNOLOGY CO.,LTD.

1 2 3 4 5 6 7
SHUNDE JUNDE ELECTRIC APPLIANCES TECHNOLOGY CO.,LTD. SHUNDE JUNDE ELECTRIC APPLIANCES TECHNOLOGY CO.,LTD. SHUNDE JUNDE ELECTRIC APPLIANCES TECHNOLOGY CO.,LTD. SHUNDE JUNDE ELECTRIC APPLIANCES TECHNOLOGY CO.,LTD. SHUNDE JUNDE ELECTRIC APPLIANCES TECHNOLOGY CO.,LTD. SHUNDE JUNDE ELECTRIC APPLIANCES TECHNOLOGY CO.,LTD. SHUNDE JUNDE ELECTRIC APPLIANCES TECHNOLOGY CO.,LTD.
Fabriek productielijn retro ventilator toont ruimte Bureau het werken Kanton Fair -FABRIEK BEZOEKEN Vergadering met klant

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : JADAPOWA
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 5000000-8000000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 70% - 80%

uw zaken die zoekt naar een professionele retro ventilator en een elektrische ventilatorfabrikant?

 

Huipower is een beroemde elektrische ventilator, retro ventilator en de fabrikant van de metaalventilator in Guangdong, China, veroorzaken wij verschillende soorten ventilatorproducten, zoals retro tribuneventilator, zet retro lijstventilator, retro vloerventilator, tribuneventilator, bureauventilator, muur ventilator op en wij hebben ook één of andere speciale nieuwe Figuur 8 oscillerende tribuneventilators dit jaar voor onze klanten, btw, zetten wij beroeps in Hydroponic muur ook ventilator en voetstukventilator voor groen huis op ongeveer 8 jaar.

 

Onze fabriek besteedt meer aandacht op de kwaliteit van ventilatormotor, produceren wij alle ventilatormotoren door ons die, moeten alle ventilatormotoren 100%-koperdraad en ook 100% gebruiken door online machine wordt getest, verouderen ongeveer voortdurend voor 50,000hours.

Gelieve zich te maken niet over onze kwaliteit, een ervaring met onze Japanse koper ongerust, kunnen wij Japanse ingenieur ermee instemmen om in onze fabriek voor binnenshuis inspectie voor 100%-hoeveelheid vóór verpakking te blijven, en wij zijn 100%-pas in één keer.

 

Onze werkgever belast met OEM de ventilator van het huishoudenvoetstuk, lijstventilator en de muur zetten ventilator ongeveer 20 jaar op, zijn vele beroemde merken over de hele wereld onze partners op lange termijn, zoals Russel hobbs voor de markt van Zuid-Afrika, Mistral, Sona, Morries, Akira, Iona enz. van Singapore, Lemax, ELBA van Maleisië, Omega Altise, Arlec van Australië en Italië, Richsonic en Telesonic van Sri Lanka, Bajaj, Khaitan van India en uitgebreid aan Doubai, Dosel van Saudi-Arabië, SPT van Amerika, enz.

 

Vele klanten zijn gewillig aan groothandel ons merk „JADAPOWA“ voor hun bedrijfs het verkopen, alle koppelen hun zijn werkelijk dankbaar terug.

 

Het grootste deel van onze ventilators ook met CITIZENS BAND, Ce, ETL, ROHS, SAA, SASO, GCC, NOM etc., vele retro ventilators en elektrische ventilators, muurventilators enz. verkopen wereldwijd goed aan.

 

Als u uw ventilatorzaken met ons begint, ben ik zeker u nieuwer, speciaal en hoog zult worden - kwaliteits elektrische ventilator, retro ventilator, de modellen van de metaalventilator, Figuur 8 schommelingsventilators dan uw concurrenten, en u ook meer goede dienst en prijs van ons zult worden.

 

Het welkom u bezoekt onze fabriek eerst, kan ook u meer ventilator tonen modelsteekproeven in onze toonzaal!

Contactgegevens
SHUNDE JUNDE ELECTRIC APPLIANCES TECHNOLOGY CO.,LTD.

Contactpersoon: Mr. Andy Deng

Tel.: 86-757-28300827-28399721

Fax: 86-757-2896703

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)